Se lucrează din nou pe autostrada A1, în mai multe puncte

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță faptul că cei de la PORR Construct au început lucrări cu mixtură asfaltică pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe sectorul km 577+600 – km 579+500, sensul către Nădlac, și pe tronsonul km 573 – km 569+800, sensul către Deva, în zona orașului Nădlac, județul Arad.

În perioada următoare, din cauza lucrărilor banda de urgență și prima bandă vor fi restricționate, traficul efectuându-se pe banda 2. După finalizarea acestor lucrări, echipele antreprenorului se vor muta pe sectorul km 582 – km 547, zona localității Pecica.

Ca urmare a lucrărilor de reparații la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație, pe autostrada #A1 vor mai fi restricții la pozițiile km 535+600, sensul Arad – Nădlac, și la km 467, în apropiere de localitatea Ghizela, jud. Timiș, pe sensul Timișoara – Lugoj.

Adaptați viteza în zonele cu lucrări!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.