Se extinde rețeaua de apă și canalizare în Sânleani

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Consiliul Județean Arad a eliberat Certificatul de Urbanism pentru extinderea rețelei de apă potabilă și racordul la canalizarea menajeră pentru satul Sânleani, comuna Livada.

„Județul Arad trebuie să se dezvolte uniform, echilibrat, în toate domeniile, fie că ne referim la drumuri, la alimentarea cu apă sau gaz, la dezvoltarea rețelei școlare sau la alte investiții. Am semnat certificatul de urbanism pentru extinderea rețelei de apă în Sânleani pentru a ridica gradul de dezvoltare a județului, a crește condițiile de viață, pentru ca Aradul să fie un județ atractiv, nu doar în municipiu și în principalele localități, ci în fiecare comunitate”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Certificatul de urbanism este necesar elaborării Documentației Tehnice pentru Autorizarea lucrărilor de construcție.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.