Se circulă cu restricții pe Autostrada Arad-Nădlac. Drumarii efectuează lucrări

Sursă imagine: DRDP Timișoara

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara (DRDP), anunță faptul că pe mai multe porțiuni de pe autostrada A1, dar și de pe A6, se circulă cu restricții, cauza fiind lucrările de reparații efectuate.
Astfel, lucrările sunt efectuate în următoarele zone:
▶ A1, în apropiere de Arad, între km 539-540+700 și km 549-552+500, sensul de mers Arad – Nădlac, se efectuează lucrări de reparații cu mixtură asfaltică; banda 1 și cea de urgență sunt închise, circulația se desfășoară pe banda 2; se estimează reluarea circulației normale în jurul orei 18.
De asemenea, se mai lucrează în alte trei locații:
▶ A1, km 356-357, în zona localității Simeria (HD), sensul de deplasare Sibiu-Deva, sunt instituite restricții de circulație pentru a doua bandă, în vederea colmatării fisurilor apărute la suprafața de rulare, până la ora 16;
▶ A1, km 425+900, Margina (TM), se execută lucrări de reparații la rostul de dilatare și lucrări la sistemul de iluminat (foto); circulația se desfășoară pe banda 2. banda 1 este închisă; se preconizează reluarea circulației în condiții normale la ora 16;
▶ A6, km: 5+700, Țipari (TM), se execută lucrări la rosturile de dilatație; banda de urgență și banda 1 sunt închise, se circulă pe banda 2; restricția de circulație se menține până în data de 29 aprilie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.