SCU se întrunește pentru a retrage conducerii clubului dreptul de a mai comercializa marca UTA. Se pregătește un nou fan-shop, dar și o aplicație dedicată suporterilor

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Comitetul director al Suporter Club UTA (SCU) a transmis astăzi covocatorul pentru Adunarea Generală a membrilor asociației. Este vorba despre întrunirea în cadrul căreia vor fi luate câteva decizii extrem de importante în viața echipei UTA și a fanilor arădeni.

Poate cel mai important punct de pe ordinea de zi este cel prin care va fi supusă la vot propunerea de retragere a dreptului clubului AFC UTA de a folosi marca UTA în scopuri comerciale. Mai exact, dacă propunerea va trece de vot, clubul condus de Alexandru Meszar nu va mai avea voie să vândă produse inscripționate cu marca UTA, iar aici vorbim despre tricouri, bluze, șepci, pixuri etc.

Cei din SCU pregătesc și două surprize fanilor, ambele fiind direct legate de retragerea clubului de a mai folosi marca UTA în scopuri comerciale. În primul rând, fanii vor să lanseze o aplicație mobilă, una care să aibă într-adevăr legătură cu UTA și care se dorește a fi asemănătoare celor utilizate de marile cluburi ale Europei. Totodată, fanii pregătesc deschiderea unui nou fan-shop. Adică un nou magazin dedicat suporterilor arădeni, prin intermediul căruia fanii să aibă acces, potrivit planurilor celor din SCU, la produse de o mai bună calitate, dar și de prețuri mai bune.

Ce este important de spus în ceea ce privește noul fan-shop, este faptul că Suporter Club UTA promite transparență totală cu privire la tot ce însemnă acest magazin, de la achiziții, la sumele încasate, respectiv profitul făcut, dar și direcția banilor.

Adunarea Generală a Suporter Club UTA va avea loc marți, 15 noiembrie 2022, începând cu ora 19:00, în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor din Arad.

În continuare dăm curs documentului de convocare al celor din SCU:

Convocator

Comitetul Director al Suporter Club UTA convoacă Adunarea Generală a membrilor Suporter Club UTA, pentru data de marți 15 noiembrie 2022, ora 19, în sala de ședințe a Casei de Cultură a Sindicatelor (sala mică, intrarea dinspre Parcul Pădurice), cu următoarea ordine de zi:

  1. Actualizarea situației membrilor asociației din punct de vedere al plății cotizațiilor
  2. Prezentarea proiectului de preluare a fan shop-ului UTA, de către Suporer Club UTA
  3. Supunerea la vot a propunerii de retragere a dreptului clubului FC UTA de a folosi marca UTA în scopuri comerciale și de preluare temporară, în exclusivitate, a activităților de tip fan-shop cu produse având inscripționată marca UTA, de către Suporter Club UTA.
  4. Prezentarea unei noi aplicații online, creată de Suporter Club UTA, destinată tuturor suporterilor
  5. Diverse (informări cu privire la situația suporterilor interziși pe stadioane, deplasări, întâlnirea reprezentanților SCU / peluză cu antrenorul Laszlo Balint, alte propuneri de activități etc)

În ceea ce privește punctul 3, dorim să facem următoarele precizări:

a) Dreptul de vot în cadrul Adunării Generale îl vor avea membri înscriși în asociația Suporter Club UTA până la momentul apariției acestui convocator, și care au cotizația plătită la zi (decembrie 2021 pentru membri vechi, taxa de înscriere achitată pentru membri înscriși în cursul acestui an).

b) În cazul restanțierilor, plata cotizației poate fi făcută la fața locului (punctul 1) sau în prealabil.

c) Pentru informații privind suma de plată pentru aducerea la zi a situației cotizației, vă rugăm să trimiteți un mesaj care să conțină numele și prenumele solicitantului, la numărut de whatsapp 0770.822.029 (Laurențiu Albu). Termen de răspuns: 24 ore.

d) La fața locului plata cotizației se va putea face doar în numerar.

e) Cei care doresc să își plătească anticipat restanțele la cotizație, o pot face prin transfer bancar în contul cu numărul IBAN RO81BTRLRONCRT0292139501. Vă rugăm ca la Adunarea Generală să aveți la îndemână, pentru orice eventualitate, dovada plății.

Pentru noi doar UTA contează

UTA liberă!

Suporter Club UTA 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.