Satul Botfei are, de astăzi și oficial, un pod nou, construit după standarde moderne

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Satul Botfei, localitate ce aparține de comuna arădeană Hășmaș, beneficiază de câteva zile de unul dintre cele mai moderne poduri din județ și poate chiar din țară. Lucrearea a fost terminată recent, însă astăzi a fost recepționată oficial de către autoritățile locale și județene.

Vorbim despre modernizarea unui pod foarte vechi, aflat la intrarea în localitate dinspre Agrișu Mic. De altfel, acesta era unul dintre cele mai importante poduri din Botfei, fiind de fapt principala intrrare în sat, cu excepția drumurilor forestiere. De ce este unul dintre cele mai moderne poduri? Ei bine, noul pod de la intrarea în Botfei este construit după standarde moderne, cu articulații și console fără rosturi.

Lucrarea a început în anul 2019 și a durat aproximativ 15 luni. Investiția, în valoare de 1.181.191,36 lei, a fost finanțată de către Compania Națională de Investiții, Consiliul Județean Arad și Primăria Hășmaș.

Podul vechi, înainte de a fi modernizat:

Podul nou, după modernizare:

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.