Sărbători dificile pentru cei de la ISU Arad, cu peste 100 de misiuni

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Angajații ISU Arad au avut parte de Sărbători Pascale destul de dificile, cu peste o sută de misiuni.

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldis” al județului Arad, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat celor aflați în dificultate, au desfășurat în acest această perioadă 106 misiuni, dintre care 100 misiuni de intervenție, după cum urmează:

🔥 82 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

🔥5 incendii la locuințe, anexe, deșeuri vegetale, resturi menajere. Din cele 5 incendii, 4 s-au manifestat la anexe sau locuințe.

🔥 8 misiuni pentru decontaminarea personalului și tehnicii de intervenție în urma transportului persoanelor confirmate cu noul coronavirus către unități spitalicești.
🔥2 misiune transport persoane confirmate cu noul coronavirus.
🔥3 misiuni de căutare a unei persoane posibil înecate în râul Mureș.
🔥6 alte tipuri de misiuni (transport vaccin, misiune de asigurare).

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.