Sărbătoarea Plăcintelor, în Tabăra Căsoaia

Cultură

Scris de Arad Obiectiv

Duminică, 3 septembrie, de la ora 12.00, în Tabăra Căsoaia va avea loc Sărbătoarea Plăcintelor, eveniment organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad..

Preparate cu brânză de vacă sau de oaie, cu varză, cu măr, cu dovleac sau vișine, plăcintele întinse sunt o obișnuință pentru zilele de sărbătoare sau sfârșitul de săptămână în satele arădene. Acestea vor fi aduse în fața vizitatorilor de către primăriile din județul Arad, care vor organiza o degustare a delicioaselor preparate tradiționale, pe tot parcursul zilei, spre bucuria pofticioșilor.

Iubitorii de muzică populară vor putea asculta Orchestra Rapsodia, alături de care vor cânta soliștii: Alex Pop, Voichița Suba, Daniela Han, Vlad Șerban, Cosmina Brădean. Invitat special este Mirela Petrean și Formația.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.