vineri, 19 iulie, 2024

UPDATE – Săptămâna viitoare, după două zile de sărbătoare, vin trei zile fără curent electric în mai multe localități din județ

Distribuie articolul

Din pricina lucrărilor programate de către cei de la E-Distribuție, o mulțime de localități din județul Arad, la care se adaugă și o stradă din municipiul Arad, vor rămâne săptămâna viitoare fără energie electrică.

Totuși, se pare că cei de la E-Distribuție nu vor opera în primele două zile ale săptămânii, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, ambele fiind sărbători naționale. Astfel, întreruperile vor avea loc în zilele de miercuri, joi și vineri.

Programul întreruperilor este următorul:

Miercuri, 2 decembrie, de la 09:00 la 17:00 vor fi întreruperi la: Leasa, Tisa, Sânmartin și parțial Hălmagiu.

Joi, 3 decembrie, între orele 09:00 și 15:00, vor fi efectuate lucrări pe strada Prof. Dr. Aurel Ardelean (fostă Pădurii), îndeosebi în zonele SC Arădeanca și SC Proofi.

Tot joi, 3 decembrie, însă între 09:00 și 17:00, vor rămâne fără curent următoarele localități: Pleșcuța, Aciuța, Dumbrava, Tălagiu, Gura-Văii, Baltele, Brazii, Honțișor, Secaș, Iacobini, Mădrigești, Buciava, Șoimuș, Sălăjeni, Prăjești, Sebiș (parțial – străzile Viilor, Căprioarei, Stejarilor, Morii, Codrului, Dumbravei), Sânmartin și Ususău (parțial – spre Dorgoș).

Vineri, 4 decembrie, de la ora 09:00 și până la ora 16:00, o parte din orașul Curtici va rămâne fără energie electrică.

De asemenea, tot vineri, 4 decembrie, dar în intervalul orar 09:00 – 17:00, vor fi întreruperi de curent în: Ususuău, Dorgoș, Pătârș, Pleșcuța, Aciuța, Dumbrava, Tălagiu, Gura-Văii, Baltele, Brazii, Honțișor, Secaș, Iacobini, Mădrigești, Buciava și Șoimuș.

UPDATE

În urmă cu puțin timp, reprezentanții E-Distribuție au transmis un anunț care indică faptul că alte câteva localități din județul Arad vor avea parte de întreruperi a energiei electrice săptămâna viitoare.

Mai exact, este vorba despre localitățile Mișca, Adea și zona de ferme Smithfield de la Sintea Mare, iar întreruperile vor avea loc vineri, 4 decembrie, între orele 09:30 și 15:30.

De asemenea, o parte din localitatea Agrișul Mare va rămâne fără curent, tot vineri, 4 decembrie, însă între orele 09:00 și 17:00.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Table of contents

Din aceeași categorie

Noutăți