Săptămână încărcată, cu peste 400 de misiuni, pentru jandarmii arădeni

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Săptămâna trecută jandarmii arădeni au constatat în flagrant pe timpul misiunilor desfășurate, cinci infracțiuni de deținere substanțe interzise, o infracțiune de  punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și au aplicat 35 amenzi în valoare totală de 12.700 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare.

Pe timpul misiunilor de asigurare a măsurilor de ordine publică la evenimentele cultural-artistice desfășurate în județul Arad au fost depistate în flagrant cinci persoane care aveau asupra lor substanțe interzise și au fost aplicate 16 amenzi în valoare de 5.200 de lei pentru diferite contravenții constatate.

Echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au răspuns la 11 apeluri efectuate prin  Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, în care s-au raportat încălcări a unor norme de conviețuire socială și pentru care s-au luat măsurile legale.

De asemenea, jandarmii arădeni au acordat sprijin la constatarea a cinci infracțiuni pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

În perioada 9-15 august au fost desfășurate 401 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională, pază transporturi speciale și protecție transporturi vaccinuri, precum și misiuni în cooperare cu alte instituții.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.