Săptămână cu 400 de misiuni pentru jandarmii arădeni

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Pe timpul celor 416 misiuni desfășurate săptămâna trecută, jandarmii arădeni au constatat în flagrant șapte infracțiuni: una pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, două pentru furt, una pentru deținere substanțe interzise, una pentru distrugere, una pentru loviri și alte violențe și una pentru instigare publică și au aplicat 36 amenzi în valoare totală de 12.550 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare.

Totodată, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a nouă infracțiuni pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au răspuns la 13 apeluri efectuate prin  Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, în care s-au raportat încălcări a unor norme de conviețuire socială și pentru care s-au luat măsurile legale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.