Samsung Galaxy Tab S9 Ultra va avea un procesor cu dedicație “For Galaxy”

Sursă imagine: Samsung Global Newsroom

Tech

Scris de T.F.

Chiar dacă mai multe informații de până acum dădeau lansarea seriei Galaxy Tab S9 în august/septembrie, este posibil va viitoarele tablete emblematice Samsung să sosească mai devreme. În ultimul timp tot mai multe detalii despre despre specificațiile și caracteristicile seriei Galaxy Tab S9 apar din diferite surse. Cele mai recente și mai interesante sunt despre procesorul overclockat și capacitatea bateriei tabletelor Samsung.

Printre dispozitivele cu un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 de pe piață, seria Galaxy S23 este cireașa de pe tort. Procesorul este fabricat de Qualcomm special pentru seria Galaxy S23 “For Galaxy” și este “overclockat”, adică mai puternic în comparație cu procesorul standard Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Acesta are 3,2 GHz în timp ce procesorul “For Galaxy”are o frecvență de până la 3,36 GHz pe nucleul principal. Acum o nouă informație, via WinFuture, sugerează că Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, cele trei modele care compun seria Galaxy Tab S9, ar putea beneficia de același procesor.

Informația a fost împărtășită pe Twitter de Tech_Reve, care menționează în mod special Snapdragon 8+ Gen 2. Cu toate acestea, se pare că este o confuzie, nu va exista niciun “+” în coadă. Oricum, procesorul „pentru Galaxy” este mult mai plauzibil, deoarece versiunea „Plus” a lui Snapdragon 8 Gen 2 nu a fost încă anunțată oficial și nici nu știm dacă va apărea. Acest lucru înseamnă mai multă putere, eficiență și durată de viață a bateriei pe cele trei modele, astfel vor fi mai puternice decât modelele precedente Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Mai mult, bateria lui Galaxy Tab S9 Ultra ar putea rămâne neschimbată în comparație cu Galaxy Tab S8 Ultra. În consecință, se spune că tableta premium are o capacitate a bateriei de 10.880 mAh, care va fi probabil comercializată ca 11.200 mAh. În combinație cu procesorul mai eficient și software-ul optimizat, durata reală de viață a bateriei tabletei ar trebui îmbunătățită din nou.

Pe lângă procesor și baterie, Samsung lucrează pentru a acorda trio-ului Galaxy Tab S9 un rating IP67 împotriva pătrunderii prafului și apei. Aceasta înseamnă că tabletele sunt protejate oficial împotriva scufundării și stropirii cu apă, ceea ce anterior era posibil doar cu modelele robuste Galaxy Tab Active.

Seria Galaxy Tab S9 este de așteptat să se lanseze în vară, probabil înainte ca Samsung să anunțe pe Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic actualizate sunt de asemenea așteptate în august.

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.