Șah la Meszar! Nicolae Bara ar fi trimis o scrisoare de intenție pentru preluarea clubului UTA

Sursă imagine: SportArad.ro

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Informația făcută publică astăzi de către colegii de la SpecialArad.ro, potrivit căreia Nicolae Bara ar fi interesat de revenirea la UTA, a cam luat prin surprindere pe toată lumea. În orele care au urmat publicării respectivului articol, sute de fani s-au aruncat în a comenta despre acest subiect, cei mai mulți dintre aceștia fie aplaudând o eventuală revenire a lui Nicolae Bara la echipă, fie crezând că totul este o informație neverificată și că fostul investitor al Bătrânei Doamne cu siguranță nu și-ar dori să revină, date fiind datoriile clubului, dar și faptul că Nicolae Bara locuiește de câțiva ani în Austria.

Ei bine, mărturisim că ne numărăm printre cei care am fost și încă suntem reticienți cu referire la revenirea lui Nicolae Bara la UTA, sau mai degrabă reticienți la a da crezare dorinței acestuia de a reveni. Totuși, am vrut să ne convingem care este situația și dacă într-adevăr domnul Bara și-ar fi exprimat această dorință. După mai multe ore, informația ne-a fost confirmată, chiar din mai multe surse.

Astfel, aflăm că Nicolae Bara chiar și-ar fi exprimat dorința de a reveni la UTA din postura de investitor. Înțelegem că acesta ar fi făcut-o chiar oficial, printr-o scrisoare de intenție transmisă recent pe adresa clubului. Totodată, s-ar părea că Nicolae Bara ar fi luat legătura cu unul dintre oficialii clubului arădean, care ulterior i-ar fi transmis lui Alexandru Meszar cele discutate. Aceleași surse susțin că, potrivit discuțiilor, ar urma ca Alexandru Meszar să îi dea un răspuns lui Nicolae Bara la începutul lunii ianuarie.

Acestea fiind spuse, va fi interesant de văzut dacă Alexandru Meszar va fi în cele din urmă dispus să renunțe la club în favoarea celui care a mai condus destinele Bătrânei Doamne în perioada 2006-2008. Este evident că UTA are nevoie de investitori, fiindcă în formula actuală nu se poate mai mult, decât s-a obținut și, în același timp, fiindcă echipa a acumulat datorii de milioane de euro. Va fi cel puțin la fel de interesant și un eventual refuz al primirii lui Nicolae Bara în club și cu atât mai interesantă motivarea acestui refuz. Dar răspunsuri la aceste chestiuni vom avea, probabil, la începutul anului viitor.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.