S-au tras la sorți grupele Cupei României. Adversarii și programul pentru UTA și Pecica

Sport

Scris de Giuliano Junc

UTA și Progresul Pecica și-au aflat astăzi adversarele în grupele Cupei României.

Astfel, Bătrâna Doamnă a fost plasată în grupa în Grupa D, în care se mai află echipele Farul Constanța, Universitatea Craiova (urma 1 valorică), FC Voluntari (urma 2 valorică), Gloria Buzău și CS Tunari (urma 3 valorică).

Progresul Pecica va juca în în Grupa A, în care se mai află echipele Sepsi OSK, Petrolul Ploiești (urma 1 valorică), Chindia Târgoviște, Hermannstadt (urma 2 valorică), și Corvinul Hunedoara (urma 3 valorică).

Regulamentul prevede ca fiecare echipă să joace 3 partide, câte una împotriva unui adversar din fiecare grupă valorică. Astfel, UTA va avea ca adversari direcți Gloria Buzău, Universitatea Craiova și FC Voluntari iar Progresul Pecica pe Petrolul, Hermannstadt și Corvinul Hunedoara.

Meciurile se joacă pe terenul echipelor mai slab clasate în sezonul trecut de campionat. Se califică mai departe în faza sferturilor de finală ocupantele primelor două locuri din fiecare grupă. Programul meciurilor echipelor arădene este următorul:

Grupa A

 

Grupa D

 

Datele sunt orientative, în funcție de televizări, partidele putând avea loc cu o zi mai devreme sau mai târziu decât cele anunțate.

Rămâne de văzut unde vor evolua cele două echipe arădene în meciurile de pe teren propriu. Pentru Progresul Pecica e mai simplu în sensul în care, dacă nu e programată în nocturnă, va juca la Pecica. În schimb pentru eventualele meciuri programate în nocturnă ale pecicanilor precum și pentru cele două meciuri ale UTA-ei, situația este mai delicată întrucât, conform unor informații oferite de Mircea Rednic dar încă neconfirmate oficial de autorități, de la jumătatea lunii septembrie Arena „Francisc Neuman” va deveni indisponibilă pentru două luni din cauza lucrărilor de schimbare a gazonului.

Vom reveni cu componența tuturor grupelor și cu programul complet al acestei faze

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.