S-au terminat biletele la UTA – FCSB!

Sport

Scris de Giuliano Junc

Așa cum antincipam, interesul enorm pentru partida dintre Bătrâna Doamnă și liderul clasamentului a făcut ca biletele puse în vânzare pe platforma bilete.ro, să se epuizeze extrem de rapid. În mai puțin de o oră de la startul comercializării lor, toate au fost vândute.

Clubul UTA nu a anunțat încă oficial că meciul este sold out. Ținând cont de experiența altor meciuri, este posibil ca în orele sau zilele următoare, un număr foarte mic de bilete (probabil câteva zeci) să mai fie puse în vânzare. Este vorba despre bilete care rămân nealocate în urma completării tabelelor cu numărul copiilor de la cluburile de fotbal din județ, care au acces gratuit în Peuza Sud. Dar, tot ținând cont de interesul în jurul acestei partide, e posibil ca nici de acolo să nu mai rămână bilete.

11.500 este capacitatea oficială a Arenei „Francisc Neuman“ pe site-ul clubului. De regulă însă pe stadion numărul maxim de spectatori este de 10.800, asta din cauza zonei tampon care trebuie să rămână liberă în proximitatea sectorului oaspeților, unul care are o capacitate de aproximativ 550 de locuri. În plus, aproximativ o treime din  locurile din stadion este ocupată de abonați. Nu cunoaștem numărul exact al acestora întrucât clubul nu a furnizat pentru acest sezon nici măcar o cifră aproximativă a abonamentelor vândute, dar probabil că acesta este curpinsă între 3000 și 4000. Dacă mai ținem cont și de numărul de invitații care de obicei sunt date de club la astfel de meci, ne dăm seama că la ora 15:00 au fost puse în vânzare în jur de 5.000 de bilete.

Partida UTA – FCSB, contând pentru etapa a 7-a a Superligii, va avea loc luni, 28 august, de la ora 21:30.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.