duminică, 14 iulie, 2024

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani

Distribuie articolul

Entuziasm mare în rândul suporterilor UTA-ei după victoria de ieri de pe Cluj Arena. După două succese la rând, împotriva unor echipe aflate fie pe loc de play-off (Sepsi) fie în apropierea acestuia (U), fanii Bătrânei Doamne încep să viseze că în acest sezon echipa ar putea măcar să lupte cu șanse de a pătrunde între primele 6 echipe ale campionatului, asta mai ales că și programul imediat este unul destul de abordabil, cu meci pe teren propriu împotriva Botoșaniului, urmat de o deplasare la o altă echipă din subsolul clasamentului, FC Voluntari.

În acest context este de așteptat ca asistența la meciul cu FC Botoșani să fie una numeroasă, în ciuda faptului că se joacă la o oră nepotrivită pentru o zi lucrătoare. Partida este programată peste o săptămână, luni 12 februarie de la ora 17:00, iar suporterii echipei noastre își pot achiziționa deja bilete în regim online, acestea fiind deja puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-uta-arad-fc-botosani-94575/?utm_source=HpTopWeb

Prețul biletelor a rămas neschimbat:
Peluza „Iosif Petschovsky” / Peluza Sud: 30 lei
Tribuna II „Gioni Brosovszky”: 45 lei
Tribuna I „Coco Dumitrescu”: 60 lei

Tot la fel ca și până acum, copiii sub 3 ani beneficiază de intrare liberă (fără loc) iar cei între 3 și 14 ani de o reducere de 50%.

În scenariul în care biletele nu se vor epuiza până în ziua meciului, acestea vor fi comercializate și în format fizic, înaintea partidei, începând cu ora 12:00 la Arena „Francisc Neuman“.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți