S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Botoșani

Sport

Scris de Giuliano Junc

Entuziasm mare în rândul suporterilor UTA-ei după victoria de ieri de pe Cluj Arena. După două succese la rând, împotriva unor echipe aflate fie pe loc de play-off (Sepsi) fie în apropierea acestuia (U), fanii Bătrânei Doamne încep să viseze că în acest sezon echipa ar putea măcar să lupte cu șanse de a pătrunde între primele 6 echipe ale campionatului, asta mai ales că și programul imediat este unul destul de abordabil, cu meci pe teren propriu împotriva Botoșaniului, urmat de o deplasare la o altă echipă din subsolul clasamentului, FC Voluntari.

În acest context este de așteptat ca asistența la meciul cu FC Botoșani să fie una numeroasă, în ciuda faptului că se joacă la o oră nepotrivită pentru o zi lucrătoare. Partida este programată peste o săptămână, luni 12 februarie de la ora 17:00, iar suporterii echipei noastre își pot achiziționa deja bilete în regim online, acestea fiind deja puse în vânzare în rețeaua iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-uta-arad-fc-botosani-94575/?utm_source=HpTopWeb

Prețul biletelor a rămas neschimbat:
Peluza „Iosif Petschovsky” / Peluza Sud: 30 lei
Tribuna II „Gioni Brosovszky”: 45 lei
Tribuna I „Coco Dumitrescu”: 60 lei

Tot la fel ca și până acum, copiii sub 3 ani beneficiază de intrare liberă (fără loc) iar cei între 3 și 14 ani de o reducere de 50%.

În scenariul în care biletele nu se vor epuiza până în ziua meciului, acestea vor fi comercializate și în format fizic, înaintea partidei, începând cu ora 12:00 la Arena „Francisc Neuman“.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.