S-au mai „rărit” amenzile pentru nerespectarea măsurilor de protecție. Doar 2000 de lei, în acest weekend

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În perioada 1-3 octombrie, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 6.016 persoane, verificate 187 societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 56 de mijloace de transport în comun/persoane.

Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

În conformitate cu Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Arad nr. 141 din 15 septembrie 2021, din data de 16 septembrie a.c., este obligatorie purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, precum și în stațiile pentru transportul în comun, zona piețelor, târgurilor, spațiilor comerciale precum și în orice zonă cu potențial de aglomerare, unde nu se organizează controlul epidemiologic la accesul în perimetru, din Județul Arad.

Totodată, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ din Județul Arad, pentru persoanele care staționează în acest perimetru.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.