S-au ascuns printre piese auto și anvelope, dar au fost depistați de polițiștii de frontieră, la Nădlac II

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au depistat nouă cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.

În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară,doi cetăţeni români, aflați la volanul unor ansambluri rutiere, înmatriculate în România. Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, componente auto și anvelope pentru societăți din Portugalia și Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, nouă cetăţeni străini.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 13 și 29 de ani, solicitanți de azil în România.

În ambele cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, iar minorii au fost preluaţi de D.G.A.S.P.C. Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.