marți, 25 iunie, 2024

S-a reluat Liga 2. Ahmet și Purece s-au remarcat la primele meciuri oficiale pentru noile echipe. Ce au făcut ceilalți arădeni

Distribuie articolul

În acest sfârșit de săptămână s-a reluat și eșalonul 2 al fotbalului românesc, unul în care Aradul are numeroși reprezentanți, nu la nivel de echipă ci individual.

Astfel, un duel în care s-au aflat pe teren destui jucători care au legătură cu Aradul a fost cel dintre CSC Dumbrăvița și Unirea Slobozia. Oaspeții au câștigat cu 2-0, scorul fiind deschis în urma unui corner executat foarte bine de arădeanul Florin Purece, care a semnat cu Unirea în această iarnă. Tot în acest meci a debutat într-un meci oficial la echipa gazdă și tânărul Ahmet Ekmekci, împrumutat de la UTA, care a fost integralist având o evoluție remarcabilă. Ahmet a lovit bara în startul reprizei secunde dintr-o lovitură liberă executată cu mare finețe mult din lateral stânga, pentru ca apoi să mai aibă o bună ocazie de gol în finalul meciului. Tot o ocazie de gol a avut și un alt integralist împrumutat de la UTA, Răzvan Ristin. În schimb Bruce Nortey a intrat pe teren în minutul 76. Tot după pauză a fost trimis în joc de asemenea la Dumbrăvița, fotbalistul arădean Cristi Gavra.

Un alt duel cu mulți arădeni implicați a fost cel dintre Corvinul și CSM Slatina, echipă antrenată de arădeanul Daniel Oprescu. Hunedorenii s-au impus clar cu 3-0, avându-l căpitan pe fostul utist Marius Chindriș. Obișnuit al tricoului de titluar, Denis Hrezdac a început de data aceasta meciul ca rezervă și a intrat la pauză. La oaspeți, arădeanul Dorin Toma a fost integralist iar Raul Popa, împrumutat și el de la UTA a evoluat timp de 60 minute.

În alte meciuri ale etapei au fost implicați alți doi juniori ai Bătrânei Doamne. Alexandru Roșca a fost ca de obicei integralist în poarta Șelimbărului, care a câștigat în deplasare cu 3-0 la Viitorul Pandurii iar Ionuț Anișorac a jucat timp de 50 de minute în remiza albă semnat de Chindia pe teren propriu în fața celor de la Metaloglobus. Fostul căpitan al UTA-ei, Cipri Rus, a fost titular în victoria Milanului din Banat, 3-1 cu CSA Steaua. În schimb Adi Petre, care s-a alăturat de curând celor de la CS Tunari a rămas rezervă neutilizată în înfrângerea echipei sale 0-1 pe teren propriu cu Unirea Dej.

Podiumul ligii secunde e format după 16 etape din echipe în care evoluează jucători arădeni: CSC Șelimbăr, Corvinul și Unirea Slobozia. Din păcate însă doar ultima dintre cele trei are drept de promovare.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți