S-a dat startul înscrierilor la competițiile din cadrul „Ultra Zărand”

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Ultramaratoniştii, din toate colţurile ţării şi nu numai, sunt invitaţi la o nouă ediţie „Ultra Zărand”. Aceasta se va desfăşura în perioada 22-24 octobrie, iar startul va avea loc din tabăra Căsoaia.

Evenimentul sportiv îmbină turismul local cu alergarea montană.

Numărul participanţilor la fiecare cursă în parte este limitat la 100 de persoane.

Cei interesaţi se pot înscrie online, până în 10 octombrie 2021, iar cei care se înscriu până la data de 27 septembrie 2021 vor avea în kit un tricou tehnic.

Probele la care alegătorii pot participa sunt:

Formularul de înscriere poate fi accesat aici ->  https://tinyurl.com/j523724f

REGULAMENT EVENIMENT 2021 -> https://tinyurl.com/xuyzs4ea

REGULAMENT MASURI SANITARE 2021 -> https://tinyurl.com/3h5vuce3

„Ultra Zărand” este un concept inedit, în care organizatorii doresc să promoveze patrimoniul natural, cultural și istoric a județului Arad, prin alergare montană pe distanţe mari.

Ultramaratoniştii vor parcurge un traseu montan care atinge cele mai importante obiective ale județului, precum tabăra Căsoaia, Cetatea Şiriei, Schitul Feredeu, comuna Cuvin, comuna Ghioroc, Valea Cladovei, Mănăstirea Maria Radna, Cetatea Șoimoș și Vârful Highiș.

„Ultra Zărand” este organizat de către „ACS Ultra Până La Capăt” şi se adresează atât amatorilor, cât şi profesioniştilor.

Mai multe informaţii se pot obţine de pe pagina de facebook Ultra Zărand (https://www.facebook.com/ultrazarand) sau la numărul de telefon 0758 644 146.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.