S-a instalat panică și nițel răzmeriță la PNL Arad și la Primărie, după ce băieții de la Recons s-au pus pe treabă și au început să le ridice mașinile parcate necorespunzător

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Cineva s-a pus astăzi pe treabă și bine a făcut(!), dacă ne întrebați pe noi. Nu știm cine este acest „cineva”, cel puțin deocamdată, dar putem specula că ar fi cineva destul de important de prin Primăria Municipiului Arad. Sau poate e chiar conducerea Poliției Locale Arad, ori a SC Recons SA.

Vorbim, desigur, despre ceea ce puteți vedea și în fotografia acestui articol. Despre ridicarea autoturismelor parcate necorespunzător pe strada Romul Veliciu. Pentru cei care nu știu, este vorba despre mica străduță dintre Palatul Administrativ (clădirea Primăriei) și Palatul Cenad, o străduță pe care majoritatea mașinilor parcate sunt de fapt fie ale angajaților Primăriei, fie ale celor de la PNL Arad.

De multă vreme, șoferii arădeni vociferează pe motiv că acea străduță este oarecum „intangibilă” și că mașinile parcate necorespunzător acolo nu sunt ridicate, în schimb ce în aproape toate celelalte zone din oraș se întâmplă acest lucru. Asta până astăzi, când cei de la Recons și Poliția Locală Arad s-au pus pe treabă și au făcut „curățenie”.

Și când am primit o fotografie de la un cititor, primul lucru care ne-a venit în minte a fost: „să vezi acum răzmeriță la PNL și la Primărie”. Și da, am dat niște telefoane rapid, iar primul gând ni s-a confirmat. Anume că, în câteva minute, mulți s-au panicat și s-au dus rapid să-și mute mașinile.

Ce sperăm noi este că această acțiune, chiar dacă este prima, nu va fi și ultima, respectiv că cei de la Recons și Poliția Locală Arad vor continua să ridice mașinile parcate necorespunzător, atât în restul orașului, cât și pe acea stradă, fiindcă asta înseamnă normalitate și echitate. La urma urmei, se presupune că toți suntem egali și avem aceleași drepturi, indiferent pe unde lucrăm sau ce opțiuni politice avem.

Și nu în ultimul rând, ținem să-i felicităm pe cei care au luat această decizie și, cunoscând cum stau lucrurile, tindem să credem că nu le-a fost tocmai ușor și că și-au primit niște înjurături de la „colegi” lor.

Cum am spus, cel puțin deocamdată nu știm de unde a venit decizia/ordinul, dar parcă administrația arădeană a mai împrumutat ceva de la colegul lor de la Oradea, Ilie Bolojan, care povestea cum și-a pus în cap angajații Primăriei Oradea, după ce a decis ca toți aceștia să nu mai aibă parcare gratuită în zona Primăriei, ci să plătească și ei, la fel ca oricare alt cetățean.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.