duminică, 14 iulie, 2024

Rezultate excelente pe Bega pentru luptătorii lui Edi Gafencu

Distribuie articolul

Blitz Team Arad, echipa campionului arădean la kickboxing, Edi Gafencu, a participat ieri la un concurs la Timișoara la startul căruia s-au aliniat peste 300 de sportivi. Arădenii au venit acasă cu cu rezultate foarte bune, după cum urmează:

Rareș Dărău – 10 ani 60 kg – locul 1
Eduard Asz – 13 ani 85 kg – locul 1
Adela Șerban – 14 ani 50 kg – locul 1
Alexandru Gaudi – 15 ani 64 kg – locul 2
Andrei Caba – 16 ani 85 kg – locul 2
Rafael Boer – 15 ani 80 – locul 1
Yannis Morar – 15 ani 70 kg – locul 1

Blitz Team a avut și luptători care s-au duelat în piramide pentru centurile de campioni. Pirmaida categoriei grele a fost aproape de a avea o finală între doi luptători ai Blitz Team, David Covaci și Paul Covaci însă din păcate ultimul nu a putut lupta din cauza unei accidentări provocate de adversarul din semifinală, care de altfel a fost și descalificat pentru lovitură interzisă. Florin Tătaru a câștigat piramida categoriei 60 kilograme în timp ce Andrei Gaudi a pierdut primul meci din piramidă.

„După 8 luni de când am deschis sala mea și aproape 2 ani de când antrenez, facem performanță, chiar dacă copiii nu au foarte mult timp de când practica acest sport, fac lupte foarte spectaculoase. Sunt mândru de voi, reprezentanți orașul nostru de fiecare data cu mândrie!” au fost gândurile lui Edi Gafencu la finalul competiției.

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți