Revelion cu final nefericit, azi noapte, la Arad. Un puștan a sfârșit înjunghiat de un altul

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Pentru un tânăr de numai 16 ani, din Arad, anul 2021 nu a venit tocmai așa cum s-ar fi așteptat. Prezent la o petrecere, acesta a ajuns în miezul nopții la spital, fiind înjunghiat de un alt tânăr, la o petrecere de Revelion. Totul s-ar fi petrecut într-o casă situată pe strada Ursului din municipiul Arad.

Mai exact, câțiva puștani s-au adunat joi seară pentru a petrece împreună trecerea dintre ani. Din informațiile noastre, totul s-ar fi întâmplat acasă la un tânăr, care și-ar fi chemat încă trei prieteni pentru a sărbători împreună Revelionul. La rândul lor, cei trei invitați și-ar fi chemat alți prieteni la petrecere, unde s-ar fi consumat destul de mult alcool și, spun sursele noastre, posibil și alte substanțe, dar acest lucru încă nu a fost stabilit cu exactitate.

Astfel, sursele noastre susțin că, la un moment dat, spiritele s-au încins la mica petrecere și doi dintre puștani s-ar fi luat la bătaie. Câțiva pumni mai târziu, un tânăr de numai 17 ani ar fi luat un cuțit și l-ar fi înfipt în pieptul unui alt petrecăreț, acesta din urmă având numai 16 ani.

La fața locului au sosit de urgență mai multe echipaje de Poliție, însosiți și de colegii lor de la Jandarmerie, respectiv de medici. Copilul înjunghiat a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Arad, în stare extrem de gravă, însă în cursul nopții acesta a și decedat.

Iar situația pare cu atât mai gravă, cu cât, din sursele noastre, la sosirea anchetatorilor, micii petrecăreți se comportau ca și când nu s-ar fi întâmplat „nimic deosebit” sau nimic mai mult decât o mică ceartă la o petrecere unde poate s-a băut puțin mai mult decât ar fi trebuit. Lucru care, cumva, vine în sprijinul afirmațiilor surselor noastre, potrivit cărora la respectiva petrecere s-ar fi consumat și altceva decât alcool. Dar asta rămâne să stabilească anchetatorii.

Ulterior, minorul de 17 ani care și-a înjunghiat amicul de pahar a fost dus în arest, iar astăzi își așteaptă prima „sentință”. Iar aici ne referim la faptul că astăzi va fi prezentat magistraților de la Tribunalul Arad cu propunere de arestare preventivă și este foarte probabil să-și petreacă următoarele 30 de zile tot în arest.

Revenim cu alte informații pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.