Reținut după ce a fost prins cu 130 de pachete de țigări netimbrate

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Econimice împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică au prins în flagrant delict, ieri 19 august a.c., în Piața Mihai Viteazul din municipiul Arad, o femeie de 41 de ani, din Arad, în timp ce îi preda unui bărbat de 42 de ani, din Arad, 30 de pachete de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, într-un stand de vânzare cu loc de depozitare se află mai și alte țigări de contrabandă, în urma deschiderii acestuia fiind găsite 2.600 de țigarete (130 de pachete) netimbrate sau timbrate necorespunzător.

Țigările, un telefon mobil și aproximativ 1.803 lei au fost ridicate și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Cei doi, bărbatul și femeia în cauză fiind reținuți pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.