Record de alcoolemii, la sfârșit de săptămână

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe acțiuni pe șoselele din județ, pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră.

Astfel, în seara zilei de 23 mai a.c., în localitatea Cermei a fost depistat un bărbat de 55 de ani, din Șomoșcheș, cu o îmbibație alcoolică de 1,03 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un nădlăcan de 53 de ani a fost depistat de polițiști pe o stradă din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,90 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

La volanul unui autoturism pe care-l conducea pe strada Cocorilor din municipiu, a fost depistat, de polițiștii Serviciului Rutier, un bărbat de 47 de ani, din județul Caraș-Severin, având o alcoolemie de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului : în Pecica, un arădean de 51 de ani (0,78 mg./l. alcool pur în aerul expirat); în Lipova, un bărbat de 51 de ani, din județul Sălaj (0,68 mg./l. alcool pur în aerul expirat); pe raza localității Șofronea, un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate (0,48 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și pe D.J. 707 B, în localitatea Căpâlnaș, un bărbat de 63 de ani, din Săvârșin (0,44 mg./l. alcool pur în aerul expirat).

În toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice, fiind întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.