duminică, 21 iulie, 2024

Rareș Pop din vară la Rapid? Părțile aproape să bată palma astăzi. UPDATE: Rapid a confirmat transferul!

Distribuie articolul

UPDATE:

Unul dintre acționarii Rapidului, Victor Angelescu, a confirmat într-o intervenție la Fanatik, înțelegerea cu UTA. Astfel Rapid plătește acum 700.000 de euro iar UTA își păstreză 20% dintr-un ulterior transfer al jucătorului. Rareș Pop va semna un contract pe 5 ani și jumătate cu giuleștenii, și va rămâne până la vară sub formă de împrumut la Arad.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Deși a pierdut locul de titular la UTA, Rareș Pop a continuat să fie pe radarul echipelor importante din România, atrase de calitățile de fotbalist dar și de caracterul, inteligența și personalitatea tânărului jucător al Bătrânei Doamne. Pasul decisiv pare că va fi până la urmă făcut de Rapid, club care încearcă să își formeze o echipă de viitor, având în proprietate deja mulți jucători tineri de mare perspectivă, printre care îi amintim pe Borza, El Sawy și Micovschi, ultimul împrumutat la UTA. Următoarea piesă din acest puzzle gândit de conducerea giuleștenilor pare a fi Rareș Pop care ar urma să îmbrace din vară tricoul alb-vișiniu urmând ca până atunci să rămână sub formă de împrumut la Arad. De altfel era singura modalitate prin care Rapid sau altă echipă și-a fi putut asigura serviciile jucătorului în condițiile în care este cunoscut faptul că atât familia cât și Rareș exclud o plecare înainte de acest termen, dat fiind că tânărul fotbalist este în clasa a XII-a la Colegiul Național „Moise Nicoară“ iar prioritatea sa numărul 1 în acest moment este examenul de Bacalaureat.

Informația despre acest posibil transfer a fost dată de publicația online Fanatik dar o avem confirmată și din alte surse. Între timp discuțiile au fost confirmate oficial chiar de Alexandru Meszar  pentru cotidianul Fanatik: Trebuie să vă spun că e o bombă, dar nu e detonată. Rareș Pop e la Arad, nu la Rapid. Suntem în discuții avansate, care durează de mai multă vreme, dar nimic nu e finalizat. Există un acord de principiu unde s-a respectat foarte mult ce își dorește și jucătorul, ce e bun pentru evoluția jucătorului. Rareș rămâne jucătorul Aradului cel puțin până la vară cum a fost stabilit inițial de jucător, de părinți de impresar. Din vară vom vedea ce se va întâmpla.“

Din informațiile pe care le aveam suma de transfer s-ar situa în jurul a 800.000 de euro plus un procent dintr-o eventuală sumă de transfer al jucătorului în viitor la o altă echipă.

Rareș Pop are 18 ani și a adunat deja 60 de apariții în tricoul UTA-ei, trecându-și în cont 7 goluri și 4 pase decisive. De asemenea este internațional de juniori și tineret, debutând în toamna trecută pentru reprezentativa U21 a României. Are contract cu UTA până în 2027 iar cota sa pe transfermarkt este de 400.000 de euro.

Distribuie articolul

2 COMENTARII

  1. Au bătut palma totul e parafat a spus Angelescu în direct la Horia Ivanovici.
    700.000 € +20% și rămâne împrumut până la vară. Trebuia plătit Keseru cumva…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți