Punctele de lucru ale ISU de la Nădlac, Vinga și Ineu au primit ambulanțe SMURD noi, cumpărate de Consiliul Județean

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Proiectul finanțat de către Consiliul Județean Arad în parteneriat cu ISUJ Arad prinde contur și după autospeciala de stingere care este deja operativă, astăzi au fost introduse în intervenție trei noi ambulanțe SMURD.

Cele trei ambulanțe au fost alocate punctelor de lucru Nădlac și Vinga ale Detașamentului Arad și Gărzii nr.2 de Intervenție Chișineu Criș din cadrul Detașamentului Ineu.

Autospecialele de ultimă generație cu capacitate mare de trecere si dotări de ultimă oră au înlocuit vechile ambulanțe care erau în serviciu de aproape 10 ani, având sute de mii de kilometri în regim de intervenție.

Achiziția a fost făcută în cadrul proiectului ROHU „Rețea transfrontalieră pentru îmbunătățirea capacității de răspuns și a managementului riscurilor în situații de urgență”, proiect accesat în vederea prevenirii și reducerii efectelor negative ale situațiilor de urgență sau ale dezastrelor pe teritoriul județului Arad.

Proiectul continuă urmând a fi achiziționat un autocar de 32 locuri care va fi folosit pentru transportul personalului la intervenție, evacuare persoane sau pentru alte misiuni operative ale unității

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.