Evenimentul „Promenada Inimilor” va avea loc și în acest an

Social Sport

Scris de Arad Obiectiv

(COMUNICAT DE PRESĂ)

Cluburile Rotary Arad și Rotary Arad Cetate continuă tradiția, organizând și în acest an ‘’Promenada Inimilor’’, cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad, cu respectarea normelor impuse de situația epidemiologică.

Scopul proiectului este de a încuraja arădenii să facă mișcare, ca mijloc de prevenție a bolilor cardiovasculare. Evenimentul va fi lansat în 29.09.2020, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.

Traseul amenajat in Arad are o lungime de 3 km si începe din dreptul pasarelei peste Mureș (pe partea de sus a falezei de pe Malul Mureșului), până în dreptul bisericii Maranata (cu întoarcere pe partea de jos a falezei de pe Malul Mureșului la punctul de plecare).

În acest an, respectând distanțarea fizică, aradenii sunt invitati sa parcurga individual traseul. In perioada 29 septembrie-3 octombrie. doritorii au prilejul sa participe la o tombola prin postarea pe pagina de Facebook a evenimentului a unui mesaj din care sa rezulte parcurgerea traseului( ex. screenshot cu numarul de pasi sau o poza facuta in orice punct al traseului marcat pe malul Muresului cu conditia sa fie evidentiata in poza imaginea inimii marcata pe traseu). Tombola care are premii 2 brățări Fitness, vouchere la sali de fitness, cabinete de nutritie si cluburi de dans.

Extragerea va avea loc online, in 04.10.2020 la o ora care va fi anuntata ulterior,indiferent de numarul de mesaje postate fiecare participant va fi inregistrat o singura data.

Evenimentul va fi lansat cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii in 29.09.2020, ora 18.00, pe malul Muresului in prezenta initiatorului proiectului dr. Dan Gaita,medic cardiolog,profesor universitar in cadrul Universitatii Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.