Programul serviciilor care lucrează cu publicul în sediul secundar al DGASPC Arad se suspendă pentru următoarea perioadă

Social Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Ca urmare a modificării valorii ratei de incidență cumulată a cazurilor de îmbolnăvire COVID-19 în ultimele 14 zile în județul Arad și pentru a diminua riscul de răspândire a infecției cu coronavirus, conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a hotărât sa fie suspendat, temporar, programul de lucru în raport direct cu publicul pentru următoarele servicii: Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului, Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap și Serviciul Evidență și Plată Prestații Sociale, toate funcționând în sediul secundar al instituției de pe strada Iustin Marșieu, nr.22 A.

Toți beneficiarii, persoane cu dizabilități, sunt informați pe această cale că toate documentele în vederea eliberării unui certificat de încadrare în grad de handicap sau obținerea de facilități trebuie trimise prin poștă și/sau scanate, prin email. De asemenea, opțiunile persoanelor cu dizabilități (cereri pentru obținerea rovinietei, acorduri, cereri și solicitări pentru eliberarea cardului european de dizabilitate etc) vor fi transmise în această perioadă prin mandat poștal, cu confirmare de primire sau prin e-mail.

Pentru a facilita depunerea online a documentelor sunt puse la dispoziția celor interesați adrese de e-mail dedicate, care pot fi folosite de persoanele cu dizabilități sau de aparținătorii acestora din județul Arad, precum și de autorități, pentru transmiterea, în format electronic, a dosarelor de încadrare în grad de handicap:

Orice informații suplimentare se pot obține și la următoarele numere de telefon:

Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap 0257280757

Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului 0257252275

Serviciul Evidență și Plată Prestații Sociale

Toate documentele necesare întocmirii dosarelor pot fi accesate și descărcate de beneficiarii DGASPC Arad direct de pe site-ul instituției, secțiunea Formulare https://www.dgaspc-arad.ro/formulare/

„Revenirea la programul obișnuit de lucru va fi comunicat publicului imediat ce situația actuală o va permite. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create”, transmite directorul instituției, Erika Stark.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.