Profesionist la intervenție și campion național de enduro la profesioniști | FOTO

Sport Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Despre plt. adj George Leric, comandant de echipaj si conducător autospeciale la Secția de Pompieri Bârzava ,am mai vorbit acum câțiva ani.

Atunci a salvat viața un bărbat, rătăcit în pădurile din zona localității Bârzava, iar George a venit din tura sa liberă să își ajute colegii la căutări. Profesionalismul său de salvator și pasiunea sa pentru motociclete au făcut atunci diferența.

Unde nu au putut ajunge autoturismele de teren, iar echipelor de căutare le-ar fi luat câteva ore, a ajuns George cu motocicleta, a găsit bărbatul rătăcit, i-a acordat prim ajutor și l-a coborât la ceilalți salvatori.

Pasiunea pentru motociclete o are de copil, dar prima competiție la care a participat a fost în 2011, iar rezultatele nu au întărziat să apară:

– În 2014 a ocupat locul 2 clasa B Experți la Endurocross;

– În 2015, locul 3 clasa B Experți la Enduro;

– Tot în 2015, locul 4 clasa B Experți la Endurocross;

– În 2017,  locul 1 clasa C Hobby la Hard Enduro;

– În 2020, locul 2 clasa B Experți la Endurocross.

Anul acesta a fost anul care l-a consacrat definitiv în acest sport al îndemânării si curajului, ocupând locul 1 clasa A Profi la Endurocross.

„Suntem mândri de camaradul nostru, Leric Geore, un salvator profesionist și un campion la profesioniști”, spune locotenent colonelul George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.