vineri, 14 iunie, 2024

Probleme de lot pentru UTA înaintea meciului cu Dinamo

Distribuie articolul

Din păcate nici pentru acest meci echipa noastră nu este scutită de probleme legate de accidentări. Antrenorul echipei a prezentat astăzi un adevărat buletin medical, care nu arată foarte bine.

Astfel, Diogo Rodrigues nu va juca nici în acest meci, contractura sa musculară, deși nu foarte gravă, prezentând un risc mare de ruptură dacă jucătorul este forțat înainte de a fi complet refăcut. În aceeași situație se află Alexandru Tudorie, dar în cazul lui se știa încă de dinaintea meciului cu FC Botoșani că va lipsi aproximativ trei săptămâni. De asemenea nici Albert Stahl nu este recuperat după entorsa suferită în partida cu FC Voluntari, jucătorul făcând doar antrenamente în sala de forță.

Există și două noutăți pe lista indispobibililor sau a posibililor indisponibili: este vorba despre tânărul mijlocaș central Andrei David dar mai ales despre fundașul central Alexandru Benga. Vice-căpitanul UTA-ei este chinuit de o răceală iar folosirea sa în meciul de vineri este pusă în acest moment sub semnul întrebării.

Vestea bună este totuși aceea că, cel puțin în ceea ce privește primul 11, antrenorul are soluții calitative. Ceva semne de întrebare ar fi în dreptul lui Răzvan Trif, care încă nu e o certitudine, dar evoluția lui sigură din partida cu FCU 1948 este dătătoare de speranțe. În schimb banca de rezerve va rămâne și pentru acest meci una destul de „subțire“. Iată cum ar putea arăta formula de start a Bătrânei Doamne în importantul meci de pe stadionul „Arcul de Triumf“:

Iacob – Căpușă, Stolnik, Conte, Trif – Mihai, Pedro – Omondi (Pop), Fabry, Micovschi, Luckassen.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți