Prinși transportând lemn, fără documente, la Sărvârșin

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au depistat în ziua de 31 august, un bărbat de 30 de ani, din localitatea Gurghiu, județul Mureș, care transporta pe D.J.707 B cantitatea de 0,50 mc material lemnos din specia molid, fără a deține documente de proveniență pentru acesta.

Totodată, a mai fost depistată în aceeași zi o femeie de 44 ani, din localitatea Vișeul de Sus, județul Maramureș, care transporta pe D.J.707 B cantitatea de 2,48 mc material lemnos din speciile paltin de munte, fag, gorun, carpen și tei, fără a deține documente de proveniență pentru materialul lemnos.

Cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei fiecare în baza Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, întreaga cantitate de material lemnos fiind confiscată.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.