joi, 30 mai, 2024

Prinși în flagrant, făcând contrabandă cu țigări

Share

În cursulacestei dimineți, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în flagrant delict, în parcarea Pieței Mihai Viteazul din municipiu, un bărbat de 26 de ani, în timp ce ar fi oferit spre comercializare 1.800 de fire de țigarete, susceptibile a proveni din contrabandă.

Polițiștii au indisponibilizat țigaretele, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Totodată, miercuri, 9 septembrie 2020, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad au depistat în flagrant delict, pe Drumul European 671, pe raza localității Zimand, două femei de 36 și 51 de ani, în timp ce ar fi transportat cu un autoturism 20.000 de fire de țigarete, netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă.

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au indisponibilizat întreaga cantitate de țigarete, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți