Prinși cu 180 și 183 km/h în apropierea localităților Șimand, respectiv Șofronea

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat, la sfârșitul săptămânii trecute, doi conducători auto, de 32 și 23 de ani, în timp ce conduceau cu peste 180 km./h.

Astfel, pe D.N.79, în afara localității Șimand, a fost înregistrat cu aparatul radar, în timp ce conducea cu viteza de 183 km./h., depășind cu 83 km./h. viteza maximă admisă, un bărbat de 32 de ani, din Chișineu Criș.

O tânără din Șofronea, de 23 de ani, a fost înregistrată de aparatul radar în timp ce conducea un autoturism  pe D.J. 709/B, în afara localității Șofronea, având o viteză de 181 km./h., depășind viteza legală admisă cu 91 km./h..

Conducătorii auto au fost sancționați cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare, fiindu-le suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.