Prins la furat în supermarket, un arădean i-a dat agentului de pază cu spray „paralizant”, apoi a fugit. A fost retinut de polițiști

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În seara zilei de 30 mai, în jurul orei 19:50, polițiștii din municipiu au fost sesizați despre un eveniment care a avut loc în incinta unui supermarket de pe Calea Iuliu Maniu.

Un agent de pază al supermarketului, care a surprins un bărbat în timp ce sustrăgea mai multe pachete de cafea, ar fi fost pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen. După săvârșirea faptei, bărbatul a fugit de la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un arădean de 28 de ani, bănuit de săvârșirea faptei.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.