Prins cu motorina furată, la Sebiș

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș au depistat, în după-amiaza zilei de 22 noiembrie a.c., pe D.N. 79/A, un autoturism condus de un bărbat in vârstă de 25 de ani, din județul Hunedoara, cu încă doi ocupanți.

La controlul autoturismului, în portbagaj au fost găsite 10 recipiente de plastic a câte 25 de litri, care conțineau combustibil. În urma verificărilor, s-a stabilit că motorina ar fi fost sustrasă dintr-un utilaj industrial utilizat la reglarea șinelor de cale ferată, din zona Chișineu-Criș, cu intenția de a fi transportată la domiciliul unuia din ocupanții autoturismului.

Combustibilul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.