Primăria pregătește parcări gratuite pentru scutere, mopede și motociclete

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Primăria Municipiului Arad a decis să amenajeze mai multe locuri de parcare special destinate mopedelor, scuterelor sau motocicletelor. Municipalitatea a luat această decizie după ce a remarcat faptul că tot mai mulți arădeni folosesc aceste mijloace de transport neconvenționale pentru a se deplasa prin oraș. Totodată a constatat faptul că parcarea lor este de cele mai multe ori anevoioasă, în prezent, în municipiu, neexistând parcări speciale pentru astfel de vehicule. Prin urmare, pe de o parte pentru a rezolva această problemă, iar pe de altă parte pentru a încuraja tot mai mulți arădeni să apeleze la aceste mijloace de deplasare în locul mașinilor personale, municipalitatea a decis amenajarea a  peste 100 de locuri de parcare, amplasate în diverse locații. Primele marcaje au fost realizate  chiar în centrul orașului, în apropierea instituțiilor publice.

Pentru că avem mulți arădeni pasionați de scutere, mopede și motociclete, și pentru că trebuie să le oferim și acestora facilități, am început amenajarea de locuri de parcare special destinate lor! Cele peste 100 de locuri de parcare vor fi gratuite, pentru a încuraja cât mai mult folosirea mijloacelor de transport alternative în locul mașinilor!Totul pentru un oraș civilizat!”, a declarat primarul Călin Bibarț.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.