Primăria Arad anunță că a deschis Patinoarul Municipal

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Începând de azi, Patinoarul Municipal este oficial deschis! Temperaturile ușor ridicate înregistrate în ultima perioadă au făcut ca patinoarul artificial să se deschidă cu câteva zile mai târziu față de anul trecut.

Amatorii de patinaj se vor putea bucura de gheaţă de luni până vineri între orele 9:00 – 21:30, iar sâmbăta și duminica între 8:00 – 22:30.  Taxa de intrare este de 21 de lei pentru o serie de 90 de minute. Cele 450 de perechi de patine vor putea fi închiriate cu 11 lei/perechea/90 minute. Tariful perceput pentru ascuţirea unei perechi de patine este de 16 lei.

Administratorii patinoarului atrag atenția că accesul pe gheață se va face pe serii de câte 90 de minute și va fi limitat la grupuri de maximum 60 de persoane.

Pe întreaga perioadă de patinaj este obligatorie purtarea măștii de protecție (astfel încât să acopere nasul şi gura).

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.