Primăria a primit câștig de cauză în chestiunea privind demolările de pe strada Mărului

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Instanța a hotărât, fără echivoc, că demolările din zona Mărului au fost executate corect, municipiul Arad având toate drepturile pentru a recupera terenul în favoarea arădenilor.

„Mă aşteptam la acest verdict, justiția a făcut dreptate în acest caz. Am tot spus şi repet: nu tolerez ocuparea abuzivă a terenurilor care aparțin municipalității şi prin urmare a arădenilor. Continuăm cu proiectul nostru privind Revitalizarea zonei Mărului, redăm Aradului o parte din oraş care timp de 30 ani a fost evitată şi ocolită”, a spune primarul Călin Bibarț.

Reamintim faptul că acest apel atacă Ordonanța Preşedințială, care stipula oprirea demolărilor pe str. Mărului până la 1 martie 2024.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.