Preotul Ilie Nădăban, de la Curtici, a murit

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

O veste tristă a cuprins astăzi orașul arădean Curtici, după ce părintele Ilie Nădăban a murit.

În vârstă de 65 de ani, preotul Ilie Nădăban a murit astăzi, 9 noiembrie 2021, fiind cunoscute afecțiunile cardiace de care suferea de ceva vreme.

Părintele Nădăban s-a născut pe 12 decembrie 1955, chiar în localitatea Curtici, absolvind ulterior cursurile școlii gimnaziale din localitate, iar mai apoi Liceul „Ion Creangă” din Curtici. După liceu, Ilie Nădăban a plecat la Sibiu, acolo unde s-a înscris la Institutul Teologic de grad universitar.

La 24 de ani și patru zile, Ilie Nădăban este hirotonit preot de către PS Gherasim Hunedoreanul, având să slujească exact în Parohia Curtici. Și a slujit vreme de 42 de ani fără o lună.

Transmitem pe această cale condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor care au fost apropiați de părintele Ilie Nădăban.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.