Premieră pentru Arad! Echipa „Șah Club Vados”, campioană națională

Sport

Scris de Arad Obiectiv

Echipa „Șah Club Vados” a reușit o premieră pentru istoria șahului arădean, întorcându-se cu cel mai important trofeu de la Campionatele Naționale de Șah – Echipe Seniori, competiție ce a început pe 1 octombrie și care s-a încheiat ieri.

Astfel, la capătul a zece zile de competiție intensă la „Superliga Națională”, unde s-au înfruntat cele mai bune echipe și cei mai buni jucători din țară, echipa arădeană a reușit să își adjudece titlul de campioană națională. Cum spuneam, această victorie a celor de la „Șah Club Vados” stabilește o premieră, fiind pentru prima oară în istorie când o echipă din orașul nostru reușește o astfel de performanță.

Campionii, pe care îi felicităm și care merită toate laudele, sunt: Martyn Kravtsiv, Vitaliy Bernadskiy, Mircea Parligras, Alexandru David, Tiberiu Georgescu, Alin Berescu și, desigur, căpitanul nejucător Alin Campeanu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.