Prefectul Gheorghe Stoian a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Care este starea acestuia

Sursă imagine: SpecialArad.ro

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un anunț de ultimă oră făcut de către biroul de presă al Instituției Prefectului Județului Arad a transmis, în urmă cu doar câteva momente, faptul că prefectul Gheorghe Stoian a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.

„Prefectul Județului Arad, domnul Gheorghe Stoian, a fost testat astăzi pozitiv la virusul SARS-CoV-2. În perioada următoare se va efectua ancheta epidemiologică de către Direcția de Sănătate Publică a Județului Arad”, se arată în respectivul anunț.

În același timp, surse din cadrul Prefecturii Județului Arad au explicat pentru Arad Obiectiv faptul că starea prefectului Gheorghe Stoian este una oarecum îngrijorătoare, urmând a fi internat în spital chiar în momentele în care noi redactăm aceste rânduri.

În altă ordine de idei, îi urăm prefectului însănătoșire grabnică!

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.