UPDATE – Un scurtcircuit la un aparat de climatizare a produs un mic incendiu la Atrium Mall. Focul a fost stins înainte de ajungerea pompierilor

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Arad au pornit de urgență, în urmă cu doar câteva minute, spre centrul comercial Atrium Mall din municipiul Arad.

Momentan nu este clar ce s-a întâmplat, dar potrivit reprezentanților ISU Arad cineva ar fi anunțat un posibil incendiu la centrul comercial de pe Calea Aurel Vlaicu.

UPDATE

Se pare că a fost vorba despre un incendiu minor, care a fost stins înainte de ajungerea pompierilor la fața locului.

Mai exact, potrivit locotenent colonelului George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad, un aparat de climatizare aflat în vestiarul unei firme de curățenie și care era pornit pe modul „încălzire” ar fi produs un scurtcircuit.

În urma acelui scrut circuit s-a iscat un mic incendiu, iar o cantitate mică de fum degajat s-a propagat prin sistemul de ventilație în interiorul centrului comercial.

„Nu sunt persoane rănite și nici nu este necesară evacuarea complexului comercial. În acest moment, echipajele de intervenție ventilează spațiul. La intervenție s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD”, mai transmite reprezentantul ISU Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.