Porțiunea de drum din zona Cuied-Luguzău va fi lărgită, fiind zonă de serpentine

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Județul Arad, județ de câmpie, nu are foarte multe drumuri cu serpentine. Unele dintre acestea leagă Valea Mureșului de Gurahonț, printr-o șosea construită de Consiliul Județean Arad între Julița și Mădrigești. Altele sunt în zona comunei Buteni, pe traseul drumului județean Pâncota-Târnova-Buteni, în localitățile Cuied și Luguzău.

Șantierul de modernizare a acestui drum, deschis în toamna anului trecut, a ajuns și la serpentine. Lucrările constau și în lărgirea drumului sinuos din zona colinară.

La această oră se lucrează între km 6+800-7+300, pe banda dreaptă, informează reprezentanții Consiliului Județean Arad.

Comunicarea câștigătorului care execută modernizarea drumului județean Pâncota-Buteni a fost făcută la data de 27.08.2019. Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat în 23 septembrie 2019.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.