sâmbătă, 15 iunie, 2024

Pop omul meciului, Imoh gol și assist, dar echipa etapei o prinde… Luckassen! Totul despre runda 7 din Play-Off / Play-Out

Distribuie articolul

În urmă cu puțin timp pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal a fost publicată componența echipei etapei a 7-a din Play-Off / Play-Out, așa cum a fost ea întocmită de specialiștii LPF. După victoria UTA-ei de la Iași mizam pe una-două prezențe utiste în această „selecționată“, lucru care s-a și îndeplinit doar că, mărturisim, alegerea celor de la LPF ne-a luat puțin prin surprindere. Deși omul meciului respectiv a fost declarat Rareș Pop, deși Imoh Ezekiel a avut cele mai multe realizări, cu gol și pasă decisivă, alegerea celor de la „Ligă“ s-a oprit asupra lui Kevin Luckassen, cel care a marcat golul 2 al UTA-ei în Copou. De remarcat că batavul este la a doua nominalizare în echipa etapei, precedenta fiind chiar în runda trecută, când a punctat cu un gol și o pasă decisivă în meciul cu Oțelul.

Iată și cum arată cel mai bun 11 al etapei în viziunea LPF:

Kukic (Botoșani) – V. Crețu (FCSB), Miron (Botoșani), Yabre (Oțelul), Bancu (Univ. Craiova) – Baeten (FCU 1948), Muhar (CFR), Al. Crețu (Univ. Craiova) – Miculescu (FCSB), Luckassen (UTA), Ivan (Univ. Craiova). Antrenor: Costel Gâlcă (Univ. Craiova)

Din echipa etapei, după cum am putut vedea, face parte și fostul jucător al UTA-ei David Miculescu, autor al primului gol în victoria care a consfințit câștigarea matematică a titlului de către FCSB. Tot în Play-Off, după ce mult timp a aspirat și ea la cununa de lauri, Rapidul este foarte aproape să nu prindă nici măcar cupele europene. Giuleștenii au pierdut pe teren propriu cu Universitatea Craiova și au un singur punct câștigat în cele 7 etape jucate până acum.

În Play-Out, acolo unde rezultatele ne interesează în mod special, consemnăm victoria Oțelului în duelul la vârf cu Hermannstadt, semn că Dorinel Munteanu a reușit să își reseteze elevii după înfrângerea la Arad. În schimb Petrolul e în picaj total, instalarea lui Laszlo Balint neavând până acum efect: găzarii au pierdut acasă cu FC Botoșani iar echipa lui Bogdan Andone reușește să urce deasupra locurilor de baraj, lucru cu adevărat de scos în evidență în condițiile în care în iarnă moldovenii păreau condamnați. O victorie importantă a reușit și echipa lui Eugen Trică, FCU 1948, care a învins Universitatea Cluj și a împins-o pe Dinamo pe loc direct retrogradabil, „câinii“ ratând victoria pe teren propriu în meciul cu FC Voluntari.

Iată rezultatele complete înregistrate în etapa a 7-a din Play-Off / Play-Out și clasamentele la zi

Play-Off
FCSB – Farul Constanța 2-1
CFR Cluj – Sepsi OSK 2-1
Rapid – Universitatea Craiova 1-2

Play Out
Dinamo – FC Voluntari 1-1
FCU 1948 – Universitatea Cluj 3-2
Oțelul Galați – Hermannstadt 1-0
Politehnica Iași – UTA 0-2
Petrolul – FC Botoșani 1-2

Etapa a 8-a se va juca în weekendul pascal și are următorul program

Play-Off
Vineri 3 mai, ora 20:00 Farul Constanța – Sepsi OSK
Duminică 5 mai, ora 21:30 CFR Cluj – Rapid
Luni 6 mai, ora 21:00 Universitatea Craiova – FCSB

Play-Out
Sâmbătă 4 mai, ora 14:30 FC Botoșani – FC Voluntari
Sâmbătă 4 mai, ora 20:00 Universitatea Cluj – Dinamo
Duminică 5 mai, ora 15:30 Petrolul – Oțelul Galați
Luni 6 mai, ora 15:00 Hermannstadt – Politehnica Iași
Luni 6 mai, ora 18:00 UTA – FCU 1948

 

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți