Pompierul voluntar arădean Ionuț Olteanu, decorat la rândul său de președinte cu Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social”

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Scriam ieri despre asistentul medical arădean Attila Detari, care a fost decorat de către președintele României, Klaus Iohannis, cu Ordinul „Meritul Sanitar Clasa a III-a”. Spre rușinea noastră trebuie să recunoaștem că am aflat destul de târziu că Attila Detari nu este singurul singurul arădean decorat de președinte cu ocazia Zilei Naționale a României.

Totuși, asta nu înseamnă că Ionuț Olteanu, cel de-al doilea arădean decorat de șeful statului, nu merită toată recunoștința noastră, ba dimpotrivă, acesta merită felicitat pentru faptul că, de ani de zile, trece la propriu prin foc pentru semenii săi.


Citește și: Asistentul medical arădean Attila Detari, decorat de președinte cu Ordinul Meritul Sanitar Clasa a III-a


De aproximativ cinci ani de zile, Ionuț Olteanu este pompier voluntar și îi sprijină mai mereu pe pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad în multele lor situații de intervenție. De fapt, chiar faptul că este doar voluntar și nu angajat al ISU este cu atât mai mult de apreciat de noi toți.

Astfel, în semn de apreciere pentru dăruirea și profesionalismul de care a dat dovadă în calitate de voluntar pentru sprijinirea ISU Arad în situații de intervenție, Ionuț Olteanu a fost decorat de către președintele României cu Ordinul „Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social” în grad de Cavaler.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.