UPDATE – Trupul tânărului dispărut în apele Crișului Alb, lângă Revetiș, a fost găsit de pompieri. Acesta era din Secusigiu | FOTO-VIDEO

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Detașamentul de Pompieri Sebiș intervine, cu un echipaj de cautare salvare cu barcă, pe râul Crișul Alb, în zonă localității Revetiș, pentru căutarea unui tânăr de aproximativ 23 ani.

Din apelul făcut la 112 de către celelalte persoane aflate la fața locului reiese faptul că tânărul a sărit de pe o trambulină improvizată, a ieșit de 2 ori la suprafață, iar apoi a fost luat de curenții de apă.

În zona respectivă adâncimea Crișului Alb este de aproximativ 4m.

La căutări au fost trimiși și scafandri din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad.

UPDATE

Scafandri Detașamentului de Pompieri Arad au găsit corpul tânărului de 23 de ani la aproximativ 10 metri de locul în care a sărit și la 4 metri adâncime.

Din păcate, acesta nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat, potrivit maiorului George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

„În această după-masă, în jurul orei 16, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană s-ar fi înecat în răul Crișul Alb în dreptul localității Revetiș. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU, o ambulantă, un elicopter SMURD și polițiștii Secției 9 Rurală Sebiș După aproximativ 2 ore de căutări, scafandri ISU au recuperat corpul unui bărbat, la 10 metri de mal, la o adâncime de 4 metri. A fost identificat în persoana unui tânăr de 22 de ani, din localitatea Secusigiu. Cadavrul a fost transportat la SJML pentru efectuarea autopsiei, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.