UPDATE – Polițiștii timișeni au descins în mai multe locații din Timiș și Arad, la contrabandiștii de țigări. Au confiscat cantități uriașe de țigări, dar și bani

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu polițiștii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau-Mare, au efectuat joi 28 de percheziții domiciliare, 26 de percheziții în județul Timiș și două percheziții în județul Arad, într-un dosar penal privind contrabandă cu țigarete.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea confiscării, 274.400 de țigarete netimbrate, 3.070 de euro, 10.710 lei, precum și medii de stocare.

Au fost puse în executare 12 mandate de aducere, 7 persoane fiind conduse la sediul I.P.J. Timiș și 5 la sediul I.T.P.F. Timișoara, în vederea audierii.

La acțiuni s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș.

UPDATE

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, șase dintre aceste persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.