Polițiștii și pompierii voluntari de la Macea și Curtici au strâns 6.000 de lei, din care au făcut pachete pentru cei cu situație materială precară

Social

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii din Curtici și Macea, împreună cu reprezentanți ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, precum și membri ai comunității, au pus mână de la mână, pentru întrajutorarea persoanelor în vârstă, singure, cele cu dizabilități sau cu situații materiale extrem de precare.

Astfel, din aproximativ 6.000 de lei, au fost cumpărate produse alimentare indispensabile, dar si dulciuri, articole de igienă și alte bunuri necesare vieții de zi cu zi.

Astăzi, polițiștii și voluntarii s-au deplasat cu cadourile la aproximativ 30 de familii din Curtici, Macea și Sânmartin, reușind să aducă un strop de bucurie în viețile celor mai puțin norocoși.

Legătura dintre forțele M.A.I. și comunitate a fost întodeauna foarte strânsă, și prin aceste gesturi arătăm că suntem împreună la bine, dar mai ales la greu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.