Polițiștii și jandarmii de la Săvârșin au prins doi bărbați în timp ce tăiau ilegal arbori dintr-o pădure din zona Baia – Slatina de Mureș

Sursă imagine: Imagine cu scop ilustrativ

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Arad au prins în flagrant, ieri, trei bărbați, cu vârste între 26-37 de ani, în timp ce tăiau arbori de pe o suprafață împădurită din zona Baia – Slatina de Mureș.

În urma primelor verificări, s-a stabilit că cei trei ar fi tăiat 21 de arbori nemarcați, din speciile carpen, sorb, fag, gârniță și jugastru, având un volum de 10.869 metri cubi, în valoare de aproximativ 2.600 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere de arbori fără drept, faptă prevăzută de art. 107 din Legea 46/2008.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.