Polițiștii rutieri arădeni au avut parte, din nou, de o „recoltă bogată” în acest week-end

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii arădeni cercetează mai multe persoane pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Astfel, în noaptea de 20/21 februarie, a fost depistat pe Calea Radnei un bărbat de 39 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,75 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Sub influența alcoolului au mai fost depistați : pe raza localității Vinga, un bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate – 0,58 mg./l. alcool pur în aerul expirat și pe strada Cocorilor din municipiu, un arădean de 52 de ani – 0.52 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe strada Păstorului din municipiu, a fost depistat un bărbat de 64 de ani, care, la solicitarea polițiștilor, a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile australiene. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul României, fiindu-i suspendat și certificatul de înmatriculare a autovehiculului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0.24 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Pe raza raza localității Pecica , un tânăr de 17 ani, din localitate, a condus un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, și pe raza localității Chesinț, a fost depistat în trafic un bărbat din Zăbrani, în timp ce conducea un moped neînregistrat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În dimineața zilei de 20 februarie, un bărbat de 36 de ani, din Sântana, a fost depistat pe raza localității Șiria, în timp ce conducea un autoturism având aplicate numere false de înmatriculare, și în aceeași zi, pe raza localității Vladimirescu, un tânăr de 26 de ani, din Șofronea, a condus un moped neînregistrat, având aplicate numerele de înmatriculare ale unui alt moped.

Toți cei în cauză sunt cercetați penal.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.